Sos aromat de afine din: afine, ardei iute, zahar, coaja de lime,apa, sare, tequilla. Ingrediente: 400gr afine 2 ardei iuti, fara seminte, tocat ½ ceasca zahăr coaja de lime rasa ⅓ ceasca apă ½ linguriță sare 2 lingurițe tequilla Mod de preparare: Adăugați toate ingredientele, cu excepția tequilla intr-o cratita. Aduceți la fiert și […]
Sos de fasole neagră
PrinteazaSe incinge 1 lingura ulei de masline intr-o tigaie mare. Se adaugă 3 căţei de usturoi zdrobiţi şi se sotează un minut, amestecând încontinuu. Se adaugă 800g de fasole neagră din conservă, scursă. Se asezonează şi se ţine pe foc două minute.
Folosind un zdrobitor de cartofi sau dosul unei linguri, se amestecă fasolea până se formează piure gros, care se poate subţia cu puţină apă (după plac).
Sos de fasole neagră
Reteta zilei: Sos picant cu creveti
Sos picant cu creveti din: creveti, crema de branza, maioneza, ceapa verde, ketchup, sos picanr, biscuiti. Ingrediente: 200gr carne de creveți 240gr crema de branza ¼ ceasca maioneza ½ ceapa verde, tocata marunt 2 linguri de ketchup sos picant biscuiti, pentru servire Mod de preparare: Combinați crema de branza, maioneza si ketchup. Adaugati peste […]