Sos de fasole neagră

Printeaza

Se incinge 1 lingura ulei de masline intr-o tigaie mare. Se adaugă 3 căţei de usturoi zdrobiţi şi se sotează un minut, amestecând încontinuu. Se adaugă 800g de fasole neagră din conservă, scursă. Se asezonează şi se ţine pe foc două minute.

Folosind un zdrobitor de cartofi sau dosul unei linguri, se amestecă fasolea până se formează piure gros, care se poate subţia cu puţină apă (după plac).

Sos de fasole neagră

Sos de fasole neagră

 


Reteta zilei: Sos aromat de afine

Sos aromat de afine din: afine, ardei iute, zahar, coaja de lime,apa, sare, tequilla. Ingrediente:  400gr afine 2 ardei iuti, fara seminte, tocat ½ ceasca zahăr coaja de lime rasa ⅓ ceasca apă ½ linguriță sare 2 lingurițe tequilla   Mod de preparare: Adăugați toate ingredientele, cu excepția tequilla intr-o cratita. Aduceți la fiert și […]

Reteta zilei: Sos picant cu creveti

Sos picant cu creveti din: creveti, crema de branza, maioneza, ceapa verde, ketchup, sos picanr, biscuiti. Ingrediente:  200gr carne de creveți 240gr crema de branza ¼ ceasca maioneza ½ ceapa verde, tocata marunt 2 linguri de ketchup sos picant biscuiti, pentru servire   Mod de preparare: Combinați crema de branza, maioneza si ketchup. Adaugati peste […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.