Sos fin acrisor pentru carne de miel

Printeaza

Sos fin acrisor pentru carnea de miel din: lamaie, peltea de portocale, coaja de portocale, mustar, otet de mere si vin alb.

Ingrediente:

  • 1 lamaie
  • 200gr peltea de portocale
  • coaja rasa de la o portocala
  • 2 lingurite de mustar
  • 2 lingurite otet de mere
  • 50 ml vin alb

 

Mod de preparare:

Sos fin acrisor pentru carne de miel: Fierbeti timp de 5 minute, in 100 ml apa, lamiia curatat de coaja, taiata felii, impreuna cu coaja de portocala rasa.

Separat, amestecati pelteaua cu vinul si otetul. Adaugati mustarul, apoi zeama strecurata in care a fiert lamiia.

Amestecati bine. Acest sos trebuie turnat caldut peste feliile de friptura de miel.

 

 

Pofta buna!

 

 

Muschiulet cu sos acrisor

Muschiulet cu sos acrisor din: muschiulet de vita, unt, sare, piper, rozmarin, cimbrisor, ceapa, usturoi, otet, unt, mar, fasole, kaizer. Ingrediente: 4 felii groase de muşchiuleţ 50 g unt sare piper 1 linguriţă rozmarin 1 linguriţă cimbrişor 2 cepe 3 căţei de usturoi 1 foaie dafin oţet 100 ml supă de oase 1 măr 400 […]

Sos acrisor de lamaie

Sos acrisor de lamaie din: unt, faina, supa, lamaie, sare. Ingrediente: 50 g unt o lingură făină 2 pahare supă de zarzavat sau de oase, carne suc de lămâie după gust sare   Mod de preparare: Se încinge untul şi în el se îngălbeneşte uşor faina, apoi se stinge cu supa, încetul cu încetul şi […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.