Muschiulet cu sos acrisor din: muschiulet de vita, unt, sare, piper, rozmarin, cimbrisor, ceapa, usturoi, otet, unt, mar, fasole, kaizer. Ingrediente: 4 felii groase de muşchiuleţ 50 g unt sare piper 1 linguriţă rozmarin 1 linguriţă cimbrişor 2 cepe 3 căţei de usturoi 1 foaie dafin oţet 100 ml supă de oase 1 măr 400 […]
Sos fin acrisor pentru carne de miel
PrinteazaSos fin acrisor pentru carnea de miel din: lamaie, peltea de portocale, coaja de portocale, mustar, otet de mere si vin alb.
Ingrediente:
- 1 lamaie
- 200gr peltea de portocale
- coaja rasa de la o portocala
- 2 lingurite de mustar
- 2 lingurite otet de mere
- 50 ml vin alb
Mod de preparare:
Sos fin acrisor pentru carne de miel: Fierbeti timp de 5 minute, in 100 ml apa, lamiia curatat de coaja, taiata felii, impreuna cu coaja de portocala rasa.
Separat, amestecati pelteaua cu vinul si otetul. Adaugati mustarul, apoi zeama strecurata in care a fiert lamiia.
Amestecati bine. Acest sos trebuie turnat caldut peste feliile de friptura de miel.
Pofta buna!
Sos acrisor de lamaie din: unt, faina, supa, lamaie, sare. Ingrediente: 50 g unt o lingură făină 2 pahare supă de zarzavat sau de oase, carne suc de lămâie după gust sare Mod de preparare: Se încinge untul şi în el se îngălbeneşte uşor faina, apoi se stinge cu supa, încetul cu încetul şi […]