Sos fond brun de oase de pasăre

Printeaza

Sos fond brun de oase de pasăre

Ingrediente:Sos fond brun de oase de pasăre

  • 2 kg capete
  • labe şi oase de găină sau curcan
  • 100 g zarzavat
  • 1 ceapă
  • sare

 

Mod de preparare:

Oasele se sparg mărunt cu satirul, se rumenesc bine cu zarzavatul (la cuptor), apoi se fierb cu 4 1 apă şi puţină sare la foc domol 4 ore.

Se strecoară, se degresează şi se fierb din nou pînă scade la 3/4 1.

Se păstrează la frigider în timp limitat. Acest sos se prepară cînd se fac mese cu mulţi invitaţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.