Sos frantuzesc cu ou

Printeaza

Sos frantuzesc cu ou din: maioneza, marar, patrunjel, ceapa si albusuri.

Ingrediente:Sos frantuzesc cu ou

  • maioneza
  • marar
  • patrunjel
  • ceapa
  • albusuri de ou

 

Mod de preparare:

Pregătiţi obişnuit o maioneză în care puneţi mărar, pătrunjel şi ceapă tocată foarte fin. Adăugaţi apoi şi albuşurile fierte tăiate în cuburi mici.

Acest sos este potrivit pentru cartofi prajiti sau preparate din peste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.