Sos de franzela

Printeaza

Sos de franzela cu pesmet alba, ceapa, cuisoare, lapte si sare.

Ingrediente:

  • 120 g pesmet alb din miez de franzela sau cruton
  • o ceapa mica
  • 5 buc cuisoare
  • 250 ml lapte
  • sare

 

Mod de preparare:

Sos de franzela: Laptele se pune la fiert si spre sfarsit se adauga ceapa intreaga si cuisoarele. Dupa 5 minute se pune pesmetul cu care mai fierbe 2 minute. Daca este prea gros se mai pune putin lapte.

Se scot ceapa si cuisoarele si se pune putina sare. Acest sos se serveste la friptura de pasare, fazan, vitel etc.

 

 

 

Fursecuri cu Ciocolată – Crocante și Delicioase

Fursecuri cu Ciocolată – Crocante și Delicioase din: unt, zahar brun, zahar tos, ou, esenta de vanilie, faina, praf de copt, sare, ciocolata. Ingrediente: 200g unt la temperatura camerei 150g zahăr brun 50g zahăr tos 1 ou mare 1 linguriță de esență de vanilie 220g făină 1/2 linguriță praf de copt 1/4 linguriță sare 200g […]

Salata de spanac cu avocado si pepene galben

Salata de spanac cu avocado si pepene galben din: spanac, avocado, pepene galben, varza de bruxelles, ceapa verde, vinegreta. Reteta low carb Ingrediente: 300gr spanac 1 avocado curatat 1/4 pepene galben 60gr varza de bruxelles 2 fire ceapa verde, tocata Vinegreta, pentru servire   Mod de preparare: Spalati si uscati spanac. Taiati avocado cuburi, la […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.