Sos grecesc

Printeaza

Sos grecesc

Ingrediente:Sos grecesc

  • 1 ceapă
  • 1 ţelină mică
  • 1 bucată de anghinare sau napi
  • 80 g peşte afumat (somn sau chefal)
  • 1/4 1 sos alb veloute
  • 60 g unt
  • maghiran
  • 1/2 pahar vin dulce
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Ceapa, ţelina şi anghinara se taie julien scurt şi se sotează cu unt.

Se fierb apoi 6-8 minute cu sosul alb, vinul, maghiranul, peştele afumat tăiat mărunt.

Se adaugă verdeaţa tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.