Sos de hrean cu lamaie

Printeaza

Sos de hrean cu lamaie din: sos alb, oţet de mere, hrean ras, smântână, zeamă de lămâie.

Ingrediente:Sos de hrean cu lamaie

  • sos alb
  • oţet de mere
  • hrean ras
  • smântână
  • zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Diluăm o cantitate de sos alb cu oţet de mere, în proporţia de unu la doi.

Adăugăm hrean ras din belşug, smântână şi zeamă de lămâie.

Acest sos este foarte popular, fiind folosit la orice fel de carne rasol sau legume natur.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.