Sos de hrean si smantana

Printeaza

Sos de hrean si smantana din: muştar, smântână, hrean ras, zeamă de lămâie, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1 linguriţă muştar
  • 150 g smântână
  • 2 linguri hrean ras
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Amesteci hreanul cu smântână şi cu muştarul.

Adaugi, după gust, sare, piper şi zeamă de lămâie.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.