Sos indian

Printeaza

Sos indian

Ingrediente:Sos indian

  • 1 ceapă
  • 1 măr
  • 40 g costiţă afumată
  • 1/2 lingură făină
  • boia de ardei sau pudră de curry
  • 50 g unt
  • sare
  • 2 linguri smîntînă
  • 1/4 l supă
  • 3 bucăţi cuişoare

 

Mod de preparare:

Costiţa se taie şi se sotează în unt cu ceapa tocată, apoi se pune mărul tăiat bucăţi (cu coajă), făina, boia de ardei, cuişoare, supa şi puţină apă.

Se fierb circa 20 minute, se strecoară şi se amestecă cu smantînă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.