Sos italian cu capere

Printeaza

Sos italian cu capere din: sardele, ton, capere, maioneza.

 

 

 

Ingrediente:Sos italian cu capere

  • fileuri de sardele
  • 1 cutie ton
  • capere
  • maioneza

 

Mod de preparare:

Se trec prin maşina de carne câteva fileuri de sardele, o cutie mică de ton, câteva capere. Se face o maioneză.

Se adaugă pasta de sardele, tonul şi caperele în acest sos.

Pofta buna!


Pofta te intereseaza si:

Sos tartar cu vin alb

Sos tartar cu vin alb

Sos tartar cu vin alb din: faina, margarina, ulei, mustar, vin, zahar, sare, piper. Ingrediente: 2 lingură de făină 20 g margarină ulei muştar 1 pahar vin alb zahăr sare piper   Mod de preparare: Făina se amestecă cu apă călduţă, se adaugă margarina şi sarea. Se fierb 10 minute. Se ia de pe foc, se […]

 

Sos brun pentru carne de vanat

Sos brun pentru carne de vanat

Sos brun pentru carne de vanat din: unt, faina, vin negru, apa, sare, cimbru, patrunjel. Ingrediente: 1 lingură cu unt 2 linguri cu făină 1 pahar cu vin negru 1 pahar cu apă sare cimbru foi de dafin frunze de pătrunjel   Mod de preparare: Spălaţi frunzele de pătrunjel şi păstraţi şi tijele, scuturaţi de apă, […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.