Sos tartar cu vin alb din: faina, margarina, ulei, mustar, vin, zahar, sare, piper. Ingrediente: 2 lingură de făină 20 g margarină ulei muştar 1 pahar vin alb zahăr sare piper Mod de preparare: Făina se amestecă cu apă călduţă, se adaugă margarina şi sarea. Se fierb 10 minute. Se ia de pe foc, se […]
Sos italian cu capere
PrinteazaSos italian cu capere din: sardele, ton, capere, maioneza.
- fileuri de sardele
- 1 cutie ton
- capere
- maioneza
Mod de preparare:
Se trec prin maşina de carne câteva fileuri de sardele, o cutie mică de ton, câteva capere. Se face o maioneză.
Se adaugă pasta de sardele, tonul şi caperele în acest sos.
Pofta buna!
Pofta te intereseaza si:
Sos tartar cu vin alb
Sos brun pentru carne de vanat
Sos brun pentru carne de vanat din: unt, faina, vin negru, apa, sare, cimbru, patrunjel. Ingrediente: 1 lingură cu unt 2 linguri cu făină 1 pahar cu vin negru 1 pahar cu apă sare cimbru foi de dafin frunze de pătrunjel Mod de preparare: Spălaţi frunzele de pătrunjel şi păstraţi şi tijele, scuturaţi de apă, […]
Pofta buna!