flori de musetel, seminte de anason, apa, miere sau lamaie. Combinația de mușețel și anason reprezintă o împletire armonioasă între proprietățile calmante ale mușețelului și aroma dulce-picantă a anasonului. Această rețetă nu doar că promite o experiență gustativă deosebită, dar vine și cu beneficii remarcabile pentru digestie. În următoarele […]
Sos italian cu miere
PrinteazaSos italian cu miere din: usturoi, ceapa, ardei, suc de rosii, ulei, busuioc, miere, sare.
Ingrediente:
- 1/2 cană apă
- 1 căpăţână de usturoi
- 3 cepe mijlocii
- 1 ardei gras tăiat mărunt
- 1/2 litru suc de roşii
- 2 linguri ulei
- 1 foaie de dafin
- 1 linguriţă de busuioc
- 1 linguriţă de miere
- sare
Mod de preparare:
Sos italian cu miere: înăbuşă împreună ardeiul şi cepele tocate mărunt, apa, uleiul şi o jumătate de căpăţână de usturoi pisat.
Când sunt pe jumătate fierte, se adaugă sucul de rosii şi se fierb în continuare până se ajunge la consistenţa unui sos.
adaugă apoi sarea, busuiocul, foaia de dafin, mierea şi cealaltă jumătate de căpăţână de usturoi pisat.
mai dă un clocot.
Savurati!
Păpădia: Minunea Naturii cu Proprietăți Detoxifiante, Diuretice și Digestive
Păpădia, adesea considerată o simplă buruiană de către mulți, este de fapt una dintre cele mai valoroase plante medicinale, oferind o gamă largă de beneficii pentru sănătate. Cu proprietăți detoxifiante, diuretice și digestive, păpădia a fost utilizată în medicina tradițională timp de secole pentru a trata […]