Sos iute cu patrunjel si lamaie

Printeaza

Sos iute cu patrunjel si lamaie din: ardei iuţi verzi, apă, amidon, suc de lamaie, otet, zahar, sare, patrunjel.

 

Ingrediente:

  •  4-5 ardei iuţi verzi
  • 200 ml apă
  • 1 lingură amidon
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 1 lingură oţet
  • 1 lingură zahăr
  • sare
  • pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Sos iute cu patrunjel si lamaie: Cureţi ardeii şi îi pui la fiert, câteva minute, cu oţetul şi zahărul.

Adaugi amidonul dizolvat în zeama de lămâie şi amisteci. Sărezi, pui pătrunjelul şi laşi la rece.

 

Pofta buna!

 

 

 

Fasole Bătută – Tradiție și Savoare în Bucătăria Românească

Fasole Bătută – Tradiție și Savoare în Bucătăria Românească din: fasole boabe, ceapa, ulei de floarea soarelui, sare, piper, frunze de dafin, usturoi, boia dulce. Descoperiți rețeta autentică de fasole bătută, un preparat tradițional românesc cu o istorie bogată și o savoare inegalabilă. Această rețetă este nu doar un tribut adus bucătăriei românești, dar și […]

Jumări Crocante și Aromate

Jumări Crocante și Aromate din: slanina proaspata, sare. Descoperiți gustul autentic al tradiției românești cu rețeta noastră de jumări crocante și aromate! Această delicatesă, profund înrădăcinată în istoria culinară românească, reprezintă o veritabilă artă a transformării simplului în extraordinar. Prin această rețetă, redescoperim savoarea și textura inconfundabilă a jumărilor, un preparat rustic și delicios. Ingrediente: […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.