Sos Litoral romanesc

Printeaza

Sos Litoral romanesc

Ingrediente:Sos Litoral romanesc

  • 12 midii sau scoici
  • 1/4 l sos alb de peşte
  • 2 gălbenuşuri
  • 50 g unt
  • sare
  • piper alb
  • 2 fileuri sardele de Lisa (conservă)
  • 25 g capere
  • 1/2 legătură asmăţui
  • vin
  • apă

 

Mod de preparare:

Scoicile se fierb 10 minute cu vin, 10 g unt, sare şi puţină apă.

Sosul de peşte se fierbe cu zeama de midii, cu sardelele şi cu caperele tăiate, apoi se drege cu gălbenuşurile şi restul de unt.

Se amestecă cu midiile tăiate şi asmăţuiul tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.