Sos de macese

Printeaza

Sos de macese din: unt, faina, marmelada de macese, vin alb, apa, suc de lamaie si sare.

Ingrediente:

  • 40 gr unt
  • 30 gr făină
  • 2 linguri marmeladă de măceşe
  • 250 ml apă
  • 100 ml vin alb
  • suc de lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Sos de macese: Frigem făina în unt. Adăugăm apa şi vinul, amestecăm, adăugăm sucul de lămăie şi coaja de lămâie rasă şi « .

fierbem 10 minute la foc mic. Acest sos îl servim cu vânat.

 

 

Savurati!

 

 

Smoothie de Sfeclă Roșie și Pepene Galben

Smoothie de Sfeclă Roșie și Pepene Galben – ideal pentru a începe ziua cu energie sau pentru a vă răsfăța într-o pauză de prânz. Această combinație unică de ingrediente nu doar că oferă un gust revigorant și dulce, dar și o mulțime de beneficii pentru sănătate. Sfecla roșie este cunoscută pentru capacitatea sa de a […]

Supă Minestrone cu Fasole Cannellini

Supă Minestrone cu Fasole Cannellini: O Explozie de Arome Italiene – Descoperă savoarea autentică a bucătăriei italiene cu această supă minestrone cu fasole cannellini. Minestrone este o supă bogată, plină de legume proaspete și fasole, perfectă pentru a oferi organismului nutrienții necesari. Ideală pentru orice sezon, această rețetă va încânta cu siguranță toate gusturile și […]

Cafea Geisha

Cafea Geisha: Perla Panama – este adesea descrisă ca fiind cea mai aromată și complexă varietate de cafea din lume. Originară din Etiopia, această varietate a fost redescoperită în Panama, unde condițiile climatice ideale au permis exprimarea întregului său potențial aromatic. Cu note florale, de citrice și un corp delicat, cafeaua Geisha a câștigat numeroase […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.