Salată de Bok Choy cu Nuci și Brânză de Capră din: bok choy, nuci, branza de capra, ulei, otet, sare, piper, ceapa verde. Oferind o explozie de arome și texturi, salata de Bok Choy cu nuci și brânză de capră este o creație culinară ce îmbină prospețimea verdețurilor crocante cu bogăția nucilor prăjite și finețea […]
Sos de maioneza pentru glasat
PrinteazaSos de maioneza pentru glasat din: maioneza, aspic.
Ingrediente:
- 300 g maioneză
- 250 g aspic
Mod de preaprare:
Sos de maioneza pentru glasat: La maioneză se adaugă aspicul lichid, rece. Imediat după ce au fost amestecate, se trece la glasarea preparatelor.
Dacă în cîteva minute sosul s-a întărit şi nu se mai poate continua glasarea, se încălzeşte din nou amestecul, apoi se continuă operaţia.
Acest sos se întrebuinţează la glasarea peştelui, medaliioanelor de peşte, ouălor şi salatelor.
Pofta buna!
Ceai de Stevie: Relaxare și Beneficii pentru Sănătate
Ceai de Stevie: Relaxare și Beneficii pentru Sănătate din: frunze de stevie, apa, lamaie sau menta. Ceaiul de stevie nu este doar o băutură plăcută, ci și o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de beneficiile multiple ale acestei plante minunate, fără a adăuga calorii suplimentare în dieta lor. Stevia, cunoscută pentru […]
Vinul Monte Bello: Istorie, Variații și Ghid de Servire pentru Cunoscători
Vinul Monte Bello: Istorie, Variații și Ghid de Servire pentru Cunoscători. Ridge Vineyards’ Monte Bello este nu doar un vin, ci un simbol al măiestriei și tradiției în vinificația din California. Cabernet Sauvignon-ul său, cu straturi complexe și o longevitate impresionantă, reprezintă o combinație armonioasă între terroir-ul unic al Santa Cruz Mountains și filosofia dedicată […]