Sos marinat pentru vanat

Printeaza

Sos marinat pentru vanat din: otet, ulei, apa sau supa, ceapa, piper, dafin, cimbru, usturoi, sare.

Ingrediente:

  • 1 pahar oţet
  • 1 pahar ulei
  • 2 pahare apă (sau supâ)
  • 2 cepe
  • piper măcinat
  • foi de dafin
  • cimbru
  • 5-6 căţei de usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Sos marinat pentru vanat din: Oţetul, uleiul, apa (supa), cepele tăiate mărunt, piperul, foile de dafin, cimbrul şi sarea se pun la fiert pentru 15-20 de minute.

Se lasă să se răcească şi se adaugă usturoiul pisat.

Sosul se toarnă peste carnea de oaie care urmează să fie gătită (friptură, grătar sau rasol) şi se ţine la rece (la frigider) între 4 ore şi 2 zile.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.