Sos de mentă uşor

Printeaza

Sos de mentă uşor: Se mixează în robotul de bucătărie 50g de zahăr, 150ml de oţet şi frunzele de la 1 legătură mare de mentă. Răstoarnă într-un castronel şi se lasă deoparte 10 minute pentru ca zahărul să se dizolve complet.

 

Pofta buna!

 

 

Zacuscă de Ceapă

Zacuscă de Ceapă: Această zacuscă este perfectă pentru a fi savurată pe pâine prăjită, ca aperitiv sau chiar ca garnitură pentru diverse preparate. Este o modalitate excelentă de a aduce la masă o bucățică din tradiția culinară românească. Ingrediente Ceapă (1,5 kg): Ingredientul principal, ceapa oferă dulceață și o bază aromată pentru zacuscă. Ardei gras […]

Totul Despre Berea Trapistă

Totul Despre Berea Trapistă: Istorie, Evoluție și Producție – Berea trappistă este un tip de bere produsă de călugării trappiști în mănăstirile lor. Această tradiție își are rădăcinile în secolul al XVII-lea, când trapiștii, un ordin monastic cistercian, au început să producă bere pentru a se autosusține și pentru a sprijini comunitățile locale. Ordinul cistercian […]

Tofu stir-fry vegetarian cu legume

Tofu stir-fry vegetarian cu legume – este o rețetă sănătoasă și plină de savoare, ideală pentru o masă rapidă și hrănitoare. Această rețetă este perfectă pentru oricine dorește să adopte un stil de viață sănătos, fără a face compromisuri la gust. Tofu-ul prăjit împreună cu legumele crocante și sosul delicios fac din acest stir-fry o […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.