Sos cu migdale

Printeaza

Sos cu migdale din: sos, piept de pui, smantana, migdale, sare.

Ingreidente:Sos cu migdale

  • 1/4 l sos suprem de pasăre
  • 1 piept de pui fiert sau fript
  • 1 cub de Knorr
  • 1 lingură cu smântână
  • sare
  • 20 de migdale

Mod de preparare:

Curăţaţi migdalele de coajă şi pieliţă, spălaţi-le, apoi combinati-le, pasându-le cu 1 lingură de sos suprem până cândl devin ca o pastă. Combinaţi amestecul cu restul de sos suprem,, puneţi-l la foc mic.

Când acesta începe să fiarbă, amestecaţi-l cu pieptul de pui tăiat julienne şi cu smântână.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.