Sos picant cu ardei din: ardei, rosii, masline, ardei, ulei, otet, zahar, busuioc. Ingrediente: 600 g ardei galben 750 g roşii 150 g rondele de măsline 1-2 ardei iuţi 100 ml ulei de măsline 1 lingură oţet balsamic 150 g zahăr 0 mâna de frunze busuioc 1 plic de Gelflx super 3:1 Mod de […]
Coaste cu sos picant din: coaste de porc, zahar, miere, bere, usturoi, sos picant, mustar. Ingrediente: 2 bucăţi lungi de coaste de porc 100 g zahăr brun 2 linguri boia iute 250 ml bere 3 căţei usturoi o lingură miere 3 linguri sos picant o lingură muştar Mod de preparare: Se amestecă zahărul cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.