Sos olandez cu frisca

Printeaza

Sos olandez cu frisca

Ingrediente:Sos olandez cu frisca

  • 3 linguri oţet diluat
  • piper alb
  • 1 lingură sos alb
  • 3-4 gălbenuşuri
  • 100 g unt
  • puţină zeamă de lămîie
  • 50 g frişcă bătută fără zahăr
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierbe oţetul cu piperul alb pisat. Apoi se pune sosul alb şi gălbenuşurile şi se amestecă la bain-marie cu telul.

Se montează cu untul, zeama de lămîie şi la urmă frişca bătută.

Se serveşte la preparate de peşte, legume .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.