Sos pesto cu migdale din: menta, busuioc, migdale, parmezan, ulei de măsline, coaja rasă de la lămâie, usturoi, sare si piper. Ingrediente: 1 legatura menta 1 legatura busuioc 100 g fulgi de migdale 25 g parmezan ras 8 lingurite ulei de masline coaja rasa de la 1/2 lamaie 1 catel de usturoi sare si piper […]
Sos de castravete cu stafide din: castravete, menta, stafide, iaurt, ulei de masline, petale de trandafiri. Ingrediente: 1 castravete 2 linguriţe de mentă uscată 1 mână mare de stafide aurii 500ml de iaurt puţin ulei de măsline frunze proaspete de mentă şi petale de trandafiri, pentru servit Mod de preparare: Spală castravetele, dă-l pe […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.