Sos de pâine şi smântână

Printeaza

Pune la foc 500 ml lapte integral, 1 ceapă tăiată în două, în care infigi 8 cuiţoare si 1 foaie de dafin. Incâlzeste bine, acoperă si lasă la infuzat 30 de minute. Strecoară si pune din nou pe foc cu 150 g pesmet proaspăt din focaccia cu ulei de măsline. Reîncălzeşte, amestecând 3-4 minute, până când sosul se îngroaţă. Ia vasul de pe foc si adaugă 150 ml smântână, 25 g unt si un praf de nucsoară.

Sos de pâine şi smântână

Sos de pâine şi smântână

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.