Sos pentru friptura cu chili, lamaie si pasta de rosii
PrinteazaSos pentru friptura cu chili, lamaie si pasta de rosii din: zeamă de la carnea de vită, pastă de roşii, pastă de chili, zeama de lămâie.
- 1/3 cană zeamă de la carnea de vită
- 2 linguriţe pastă de roşii
- 1 linguriţă pastă de chili
- zeama de la o lămâie
Mod de preparare:
Prăjiţi într-o tigaie ceea ce rămâne din amestecul în care a-ţi marinat carnea, adăugaţi zeamă de lămâie, sosul tomat, sosul de chili şi zeama de carne şi lăsaţi pe foc până când amestecul este bine făcut.
Răsturnaţi conţinutul într-un castronel. Acest sos se serveşte prioritar cu carnea prăjită de vită.
Pofta buna!
Trebuie sa incerc si eu sosul asta pentru friptura