Sos pentru carne de vanat din: unt, faina, vin negru, apa, sare, cimbru, patrunjel. Ingrediente: 1 lingură cu unt 2 linguri cu făină 1 pahar cu vin negru 1 pahar cu apă sare cimbru foi de dafin frunze de pătrunjel Mod de preparare: Spălaţi frunzele de pătrunjel şi păstraţi şi tijele, scuturaţi de apă, prăjiţi […]
Sos pentru salate, fara grasimi
PrinteazaIntr-un blender se pun 175 g brânză proaspătă degresată, 1 linguriţă otet de tarhon, o ceapă verde, 1/2 lingură chives tocate şi 2 linguri frunze de pătrunjel, busuioc sau coriandru şi se amestecă. Se sărează după gust. Se poate ţine în frigider 3 zile, iar în cazul în care se îngroaşă între timp, se va adăuga 1 linguriţă iaurt degresat pentru a-l subţia.
Sos pentru salate, fara grasimi
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Sos pentru peste: Marinata cu lamaie
Marinata cu lamaie din: lamai, usturoi, ulei, capere, sare, piper, foi de menta. Ingrediente: 3 lămâi usturoi (un căţel) 1 dl ulei câteva capere sare piper câteva foi de mentă Mod de preparare: Se lasă să se macereze, 24 de ore în ulei, 2 lămâii tăiate felii, usturoiul, menta, caperele, se sărează şi se […]
Sos pentru supe cu usturoi
Sos pentru supe cu usturoi din: usturoi, sare, piper, ulei, tomate, ceapa, ardei, suc de lamaie, suc de portocala. Ingrediente: 5 căţei usturoi 1 lingură sare 1 linguriţă rasă piper negru măcinat 6 linguri ulei 1 ceaşcă tomate 1 ceapă mare 2 ardei graşi sucul de la o jumătate de lămâie sucul de la o jumătate […]
Reteta sos pentru friptura
Reteta sos pentru friptura din: pasta de rosii, pasta de chili, zeama de lamaie. Ingrediente: 1/3 cană zeamă de la carnea de vită 2 linguriţe pastă de roşii 1 linguriţă pastă de chili zeama de la o lămâie Mod de preparare: Prăjiţi într-o tigaie ceea ce rămâne din amestecul în care a-ţi marinat […]
Sos pentru friptura
Sos pentru friptura din: sosul care rezultă din pregătirea fripturii la tavă, mirodenii, un pahar vin. Ingrediente: sosul care rezultă din pregătirea fripturii la tavă mirodenii un pahar vin Mod de preparare: Este cel mai uzual sos din bucătăria românească. Se foloseşte sosul care rezultă din pregătirea fripturii la tavă, din care se elimină […]
Pofta buna!
Uite sosul asta este bun pentru mine, mi-a recomandat doctorul fara grasimi, cat mai putin grasimi, asa ca o sa incerc si eu sosul asta