Sos de peste cu sare

Printeaza

Sos de peste cu sare din: peşte, apă, sare.

Ingrediente:Sos de peste cu sare

  • peşte proaspăt de orice fel
  • apă
  • puţină sare

 

Mod de preparare:

Se prepară din apă şi sare o marinată, în care se lasă peştele la macerat aproximativ două-trei luni.

După acest timp, peştele este complet dizolvat. Dacă este nevoie, se poate strecura ulterior.

Se poate folosi pentru a da gust de peşte preparatelor pe bază de legume şi cereale.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.