Sos pesto cu migdale

Printeaza

Sos pesto cu migdale din: menta, busuioc, migdale, parmezan, ulei de măsline, coaja rasă de la lămâie, usturoi, sare si piper.

Ingrediente: Sos pesto cu migdale

  • 1 legatura menta
  • 1 legatura busuioc
  • 100 g fulgi de migdale
  • 25 g parmezan ras
  • 8 lingurite ulei de masline
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie
  • 1 catel de usturoi
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Intr-un blender, mărunţeşte menta, busuioc, migdale, parmezan, ulei de măsline, coaja rasă de la lămâie şi usturoi.

Asezonează şi serveste.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

 

Paste cu creveti si sos pesto

Paste cu creveti si sos pesto

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.