Sos pesto cu nuci si parmezan

Printeaza

Sos pesto cu nuci si parmezan din: usturoi verde, parmezan, nuci, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper.

Ingrediente: Sos pesto cu nuci si parmezan

  • 1 legatura usturoi verde
  • 1/3 cana parmezan ras
  • 1/3 cana nuci prajite
  • 1/4 ceasca ulei de măsline
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/8 linguriță piper negru

 

Mod de preparare:

Curatati usturoiul. Combinați toate ingredientele într-un blender si procesați până se omogenizeaza. Transferati intr-un bol si serviti cu paste, legume sau carne.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.