Sos pesto cu somon si sparanghel

Printeaza

Sos pesto cu somon si sparanghel din: sparanghel, spanac, parmezan, seminte, usturoi, ulei de masline, piper, paste, somon.

Ingrediente:Sos pesto cu somon si sparanghel

  • 225 g de sparanghel
  • 1 mână de spanac
  • 50 g de parmezan ras
  • 1 lingură seminţe de pin
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 lingură ulei de măsline
  • piper negru
  • 500 g de paste
  • 200 g de somon

 

Mod de preparare:

Se fierb 225 g de sparanghel 3 minute, apoi se scurg (se păstrează 4 linguri din apa în care au fiert) şi se răcesc sub jet de apă. Se scurg şi se taie vârfurile.

Se mixează tulpinile cu 1 mână de spanac tânăr, 50 g de parmezan ras, 1 lingură seminţe de pin, 1 căţel de usturoi, 1 lingură ulei de măsline şi piper negru. Se adaugă apa păstrată astfel încât compoziţia să arate ca un pesto.

Se combină cu 500 g de paste fierte, vârfurile de sparanghel şi 200 g de somon afumat rupt în bucăţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.