Sos pesto facut in casa

Printeaza

Intr-un robot mic de bucătărie, se mixează 1 mână mare frunze de busuioc (aproximativ 40g), 25g seminţe de pin prăjite, 25g de parmezan ras fin, 1 căţel de usturoi tocat şi 3 linguri ulei de măsline.

Se poate ţine în frigider 1-2 zile sau chiar 3-4 zile, dacă îl acoperi cu un strat de ulei.

Sos pesto facut in casa

Poate te intereseaza si:

 

 

2 comentarii

  1. Alexandra Koman

    E ceva de capul sosului?

  2. @Alexandra – Este, daca-ti place, eu nu ma omor dupa sosul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.