Sos pesto cu parmezan si usturoi

Printeaza

Sos pesto cu parmezan si usturoi din: menta, busuioc, migdale, parmezan, ulei de măsline, coaja rasă de la lămâie, usturoi, sare si piper.

 

Ingrediente: 

  • 1 legatura menta
  • 1 legatura busuioc
  • 100 g fulgi de migdale
  • 25 g parmezan ras
  • 8 lg ulei de masline
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie
  • 1 catel de usturoi
  • sare si piper

Mod de preparare:

Intr-un blender, mărunţeşte menta, busuioc, migdale, parmezan, ulei de măsline, coaja rasă de la lămâie şi usturoi.

Asezonează şi adaugă puţină apă, dacă pesto-ul este prea gros.

Sos pesto cu parmezan si usturoi

sos_pesto_cu_parmezan_si_usturoi

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.