Sos Pesto cu parmezan

Printeaza

Sos Pesto cu parmezan din: busuioc verde, seminte de pin, usturoi, ulei, parmezan.

Ingrediente:Sos_Pesto_cu_parmezan

  • 4 legaturi de busuioc verde
  • 1 mana seminte de pin
  • 4 catei de usturoi
  • 135 ml ulei
  • 70 g parmezan

 

Mod de preparare:

Prăjeşti uşor seminţele de pin şi le răstorni în­tr-un mojar.

Speli busuiocul, apoi adaugi toate ingredientele în mojar şi le freci bine până când ob­ţii un sos cremos.

Pui parmezanul, amesteci bine şi păstrezi sosul într-un borcan închis ermetic.

Poţi fo­losi şi un blender pentru prepararea sosului pesto.

Sos Pesto cu parmezan

Sos_Pesto_cu_parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.