Sos picant de dovleac cu chipsuri tortilla

Printeaza

Sos picant de dovleac cu chipsuri tortilla din: dovleac, ulei de masline, pasta harissa, branza de capra, zeama de lamaie si tortilla.

Ingrediente:Sosuri_7

  • 500 g dovleac, taiat bucati
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura pasta harissa
  • 125 g branza de capra
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 6 bucati tortilla, taiate in 8 segmente

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 8/230 C. Tapeteazâ tava de copt cu hârtie şi aşazâ dovleacul, stropeşte cu 1 1/2 linguri ulei de măsline, pasta harissa şi amestecă pentru a se unge uniform. Dă la cuptor 30 de min până când se pătrunde. Marunţeşte în tocătorul electric cu brânza şi zeama de lămâie ca să obţii o pastă.

Micşorează temperatura cuptorului la semnul 5/190 C. Stropeşte chipsurile cu uleiul rămas şi aşază în tava de copt tapetată cu hârtie. Dă la cuptor 5-10 min până când se rumenesc şi devin crocante.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.