Sos picant din boabe de fasole

Printeaza

Sos picant din boabe de fasole din: fasole boabe, untdelemn, mustar, lamaie, ardei iuti, usturoi.

Ingrediente:Sos picant din boabe de fasole

  • 150 g fasole boabe
  • 150 ml untdelemn
  • 2 linguri muştar
  • zeama de la 1 lămâie
  • 3 ardei iuţi
  • 4 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

Fierbi bine fasolea, pe care ai avut grijă să o înmoi pe seara până dimineaţa, în apă rece.

Laşi fasolea fiartă să se răcească şi o scurgi. Cureţi usturoiul şi ardeii. Zdrobeşti usturoiulşi mărunţeşti fin ardeii iuţi. Pui în robotul de bucătărie fasolea, usturoiul, ardeii, muştarul şi torni uleiul puţin câte puţin. Din când în când torni câte puţină zeamă de lămâie şi dâteva picături de apă foarte rece.

Sosul se va umfla aseme­nea unei maioneze.

Cu acest sos asezdnezi ciorba de burtă sau îl poţi servi ca gustare, cu tortillas.

 

Sos picant din boabe de fasole

Sos picant din boabe de fasole

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.