Sos picant cu mustar si pasta de rosii

Printeaza

Sos picant cu mustar si pasta de rosii din: ulei de soia, făină albă de grâu, muştar picant, pastă de roşii, zahăr, supă (sau apă călduţă cu un praf de ,,vegeta“), busuioc, sare, cimbru, piper.

Ingrediente:Sos picant cu mustar si pasta de rosii

  • 8 linguri ulei de soia
  • 3 linguri făină albă de grâu
  • 3 linguri muştar picant
  • 1 cană pastă de roşii
  • 4 lin­guri zahăr
  • 4 ceşti supă (sau apă călduţă cu un praf de ,,vegeta“)
  • busuioc
  • sare
  • cimbru
  • piper

Mod de preparare:

Se prepară un rântaş din făină şi ulei, stins cu o cească cu supă. Se amestecă bine, până la omogenizarea perfectă.

Se pune oala la foc mic, se adaugă restul de supă şi se lasă să dea în câteva clocote, până ce sosul capătă consistenţa smântânii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.