Sos picant pentru friptura sau rasol

Printeaza

Sos picant pentru friptura sau rasol din: bulion, mustar, otet, sare, miere, boia, marae, usturoi, busuioc, smantana, coriandru, ulei, sare.

Ingrediente:Sos picant pentru friptura sau rasol

  • 3 linguri bulion sau suc concentrat de roşii
  • 2 linguri muştar
  • 2 linguri oţet
  • sare
  • miere (1-2 linguriţe)
  • boia iute (sau ardei iute tocat foarte fin)
  • mărar
  • 6 căţei de usturoi (tocaţi mărunt, nu striviţi)
  • busuioc
  • 2 linguri smântână (poate să şi lipsească)
  • coriandru şi mărar (opţional)
  • 1 lingură ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Sosul se obţine prin amestecarea la rece a ingredientelor până ce amestecul se omogenizează. Se pregăteşte rapid şi este recomandabil la friptură, rasoluri şi chiar în cazul mâncărurilor de legume.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.