Sos picant de rosii
PrinteazaO reteta de sos picant de rosii din: sos de rosii, ardei capia, ulei de masline extravirgin, usturoi, zahar, sare si piper.
- 300 g sos de rosii
- 1 ardei capia rosu
- 4 linguri ulei de masline extravirgin
- 1 catel de usturoi
- 1 lingurita zahar
- sare si piper
Mod de preparare:
Taie ardeiul capia în două, îndepărtează-i seminţele şi codiţa şi toacă-l mărunt. Incinge uleiul într-o tigăiţă mică neaderentă, pune ardeiul tocat şi usturoiul curăţat şi căleşte-le uşor. Adaugă sosul de roşii şi zahărul, lasă-le să fiarbă la foc mic 10 minute şi potriveşte gustul cu sare şi piper.
Lasă compoziţia să se răcească, scoate usturoiul şi pune-o în vasul blenderului. Mixează până când obţii un sos omogen şi neted. Serveşte sosul în cantităţi mici, cu preparate prăjite, carne friptă sau cu crenvurşti.
Sos picant de rosii
Pofta buna!
Incoming search terms:
- sos de rosii picant
- sos picant de rosii