Sos picant cu vin

Printeaza

Sos picant cu vin din: unt, ceapa, zarzavat, cimbru, vin, pasta de rosii, sare, piper.

Ingrediente:Sos picant cu vin

  • 40 g unt
  • 1 ceapă
  • 100 g zarzavat
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 1/2 pahar cu vin
  • 1/4 l supă
  • 2 linguri cu pastă de roşii

 

Mod de preparare:

Tocaţi mărunt ceapa şi zarzavatul, apoi căliţi totui în unt, puneţi supa, făina dezlegată cu puţin lichid şi vinul, cimbru, sare.

După 20 de minute de fierbere, pe foc domol, strecuraţi şi mai fierbeţi sosul picant cu piper 3-4 minute.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.