Sos de piersici cu votcă

Printeaza

O reteta de sos de piersici cu votca din: piersici, votca, lamaie, zahar brun si frunze de menta.

Ingrediente:Sos de piersici cu votcă

  • 3 pierisici
  • 2 linguri votca
  • 1 lamaie
  • 2 linguri zahar brun
  • 4-5 frunze mici de menta

 

Mod de preparare:

Curăţă piersicile de sâmburi şi de coajă şi taie-le bucăţi. Pune-le într-un castron cu zahărul brun şi coaja rasă de lămâie. Adaugă frunzele de mentă întregi şi stropeşte totul cu votcă şi cu zeama de la 1/2 lămâie.

Acoperă castronul cu folie alimentară şi pune-l în frigi­der. Lasă compoziţia să se marineze peste noapte. Scoate frunzele de mentă, pune compoziţia în vasul blenderului şi mixeaz-o până când devine cremoasă şi cati­felată. Serveste-o foarte rece.

Poţi servi sosul cu îngheţată sau cu salate de fructe.

Sos de piersici cu votcă

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.