Sos de portocale

Printeaza

Sos de portocale

Ingrediente:

  • 2 portocale
  • 1 pahar vin alb
  • 150 g zahăr bucăţi
  • 1 gălbenuşuri

 

Mod de preparare:

Sos de portocale: Frecăm zahărul pe cojile de portocale, apoi îl pisăm bine şi îl amestecăm cu gălbenuşurile.

Adăugăm vinul şi zeama de portocale, turnăm totul într-o oală şi batem bine cu telul pe foc, pînă se în­groaşe.

Servim la budinci dulci.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.