Sos proaspat pentru gratar cu rosii si sirop de artar

Printeaza

Sos proaspat pentru gratar cu rosii si sirop de artar din: roşii uscate la soare, ardei gras, sirop de arţar, roşii proaspete, oţet din cidru de mere, sare, sos de soia, usturoi, praf de ardei iute.

Sos proaspat pentru gratar cu rosii si sirop de artar

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă de roşii uscate la soare, înmuiate în apă
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri de sirop de arţar
  • 1 ceaşcă de roşii proaspete, tocate
  • 2 linguri de oţet din cidru de mere
  • 1/2 linguriţă de sare
  • 1 linguriţă de sos de soia
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 linguriţe de praf de ardei iute

Mod de preparare:

Intr-un mixer, amestecaţi toate ingredientele cu o jumăta de ceaşcă de apă în care au stat la înmuiat roşiile uscate soare, pâna se omogenizează.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Lidia Georgescu

    O sa fac si eu sosul asta, sa vad ce-mi iese 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.