Carnea de fazan, apreciată în gastronomia de lux, este cunoscută pentru gustul său distinct și textura fină. Caracteristici ale Cărnii de Fazan Carnea de fazan este apreciată pentru conținutul său scăzut de grăsimi și pentru profilul său bogat în proteine, oferind o […]
Sos de pui cu oregano
PrinteazaSos de pui cu oregano
Ingrediente:
- 1 kg piept de pui
- 1 praz
- 1 ardei gras
- 2 rosii
- 6-7 linguri ulei de masline sau margarina
- sare
- oregano sau menta
- 50 g cascaval
- 2-3 fire de patrunjel
Mod de preparare:
Sos de pui cu oregano: Pieptul de pui se taie in bucati nu prea mici si se undeste in uleiul de masline cca 10 min.
pun, pe rand, prazul taiat pestisor, ardeiul taiat felii, rosiile decojite si tocate marunt, sarea si oregano dupa gust si 200 ml apa.
acopera si se tine pe foc potrivit 15 min.
rade cascavalul si se mai lasa la foc mic inca 5 min. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt.Se servesc cu cartofi natur.
Pofta buna!
Ouă Poșate cu Sos de Avocado și Somon Afumat: Un Mic Dejun Deosebit
oua, avocado, somon afumat, otet de mere, suc de lamaie, sare, piper, frunze de marar sau patrunjel, paine prajita. Descoperiți o rețetă specială de ouă poșate care combină gustul bogat al somonului afumat cu prospețimea sosului de avocado. Un mic dejun […]
Muesli Crocant cu Stafide: Un Mic Dejun Sănătos și Delicios
Muesli Crocant cu Stafide: Un Mic Dejun Sănătos și Delicios din: fulgi de ovaz, fulgi de migdale, fulgi de nuca de cocos, seminte de chia, stafide, sirop de artar, lapte, extract de vanilie. Muesli-ul este o combinație delicioasă și sănătoasă de ingrediente, care a fost popularizată în secolul al XIX-lea de către medicul elvețian Maximilian […]