Sos de pui cu oregano

Printeaza

Sos de pui cu oregano

Ingrediente:

  • 1 kg piept de pui
  • 1 praz
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • 6-7 linguri ulei de masline sau margarina
  • sare
  • oregano sau menta
  • 50 g cascaval
  • 2-3 fire de patrunjel

Mod de preparare:

Sos de pui cu oregano: Pieptul de pui se taie in bucati nu prea mici si se undeste in uleiul de masline cca 10 min.

pun, pe rand, prazul taiat pestisor, ardeiul taiat felii, rosiile decojite si tocate marunt, sarea si oregano dupa gust si 200 ml apa.

acopera si se tine pe foc potrivit 15 min.

rade cascavalul si se mai lasa la foc mic inca 5 min. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt.Se servesc cu cartofi natur.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Muesli Crocant cu Stafide: Un Mic Dejun Sănătos și Delicios

Muesli Crocant cu Stafide: Un Mic Dejun Sănătos și Delicios din: fulgi de ovaz, fulgi de migdale, fulgi de nuca de cocos, seminte de chia, stafide, sirop de artar, lapte, extract de vanilie. Muesli-ul este o combinație delicioasă și sănătoasă de ingrediente, care a fost popularizată în secolul al XIX-lea de către medicul elvețian Maximilian […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.