Sos remoulad cu sardele

Printeaza

Sos remoulad cu sardele din: sardele, oua, ulei, sare, piper, mustar, otet.

Ingrediente:Sos remoulad cu sardele

  • 3 sardele
  • 3 gălbenuşuri fierte
  • un gălbenuş crud
  • 250 ml untdelemn
  • sare
  • piper
  • o linguriţă muştar
  • oţet

 

Mod de preparare:

Gălbenuşurile fierte şi sardelele se trec prin sită, se pun într-un castron, se adaugă gălbenuşul crud, se adaugă muştarul, se freacă iar, apoi se pun untdelemnul, sarea şi piperul şi totul se omogenizează până devine o pastă fluidă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.