Sos remoulade

Printeaza

Sos remoulade din: maioneza, castraveti murati, oua, tarhon, patrunjel, mustar, otet, piper

Sos remoulade

Ingrediente:

  • 300 g maioneză
  • 100 g castraveţi muraţi
  • 2 ouă
  • 1 legătură tarhon
  • 1 legătura pătrunjel
  • 25 g muştar
  • 25 ml oţet
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Castraveţii îi cureţi de coajă, seminţe şi îi toci mărunt.

Ouăle le fierbi, le cureţi şi le toci mărunt.

Tarhonul îl opăreşti şi îl tai mărunt cu pătrunjelul.

Maioneza o amesteci cu muştarul, o subţiezi cu oţet amestecat cu apă, potriveşti gustul de piper şi sare şi adaugi celelalte componente, amestecând bine.

Acest sos îl foloseşti la peşte, legume, ouă, limbă.

Sos remoulade

Sos remoulade

Pofta buna!

 


Poate te intereseaza si:

Sos dip de branza

Sos dip de branza

Sos dip de branza din: ardei, chili, usturoi, sare, branza, ulei, coriandru. Ingrediente: 4 ardei iuţi uscaţi roşii 2 chili uscaţi 2 căţei de usturoi sare 6 linguri de brânză Manchego proaspăt rasă 4 linguri de ulei de măsline coriandru sau pătrunjel pentru ornat   Mod de preparare: Ardeii iuţi şi chili se înmoaie circa 30 de […]

Guacamole cu rosii cherry

Guacamole cu rosii cherry

Guacamole cu rosii cherry din: rosii cherry, ulei de masline, avocado, ceapa, ardei iute, lamai, coriandru, feta, sare, piper. Ingrediente:  1 cana rosii cherry, taiate in jumatati 2 linguri de ulei de masline 4 avocado, fără sâmburi și tăiate în bucăți 1 ceapa, cuburi 1 ardei iute, fara semințe, cuburi sucul de la 2 lămâi verzi […]

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • sos remoulade
  • sos remoulade reteta originala
  • sos remoulade reteta
  • reteta sos remoulade
  • sos remulade

1 comentariu

  1. Unul din cele mai bune sosuri este sosul romoulade

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.