Sos Robert

Printeaza

Sos Robert

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Sos Robert

  • 50 g unt
  • 2 cepe
  • 1 ceaşcă zeamă concentrată de carne
  • 1 lingură sos de ciuperci
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1 linguriţă muştar

 

 

Mod de preparare:

Intr-o crăticioară prăjim în unt o ceapă tocată mărunt. Cînd se rumeneşte, o răsturnăm pe sită, ca să se scurgă untul.

Punem ceapa în crăticioară, adăugăm zeama de carne şi lăsăm să scadă puţin.

Turnăm sosul de ciuperci şi vi­nul, acoperim cu capacul, lăsăm să fiarbă şi adăugăm muştarul.

Acest sos se serveşte la diferite feluri picante de carne sau de vînat.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.