Sos de roşii coapte cu usturoi

Printeaza

O reteta delicioasa de sos de rosii coapte cu usturoi din: rosii, usturoi, cimbru, menta si busuioc.

Ingrediente:Sos de roşii coapte cu usturoi

  • 2-3 roşii
  • 1 căpăţână de usturoi
  • cimbru
  • mentă
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Cureţi usturoiul şi îl pisezi. Roşiile le coci pe grătar, după care le cureţi de pieliţe şi le toci mărunt. Amesteci roşiile cu usturoiul şi pui condimente după gust.

Poţi adăuga şi puţin ulei de măsline.

Sos de roşii coapte cu usturoi

Sos de roşii coapte cu usturoi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.