Sos de rosii (natur)

Printeaza

Sos de rosii (natur)

Poate te intereseaza si:

Ingrediente:Sos de rosii

  • 1-1/2 ceaşcă zeamă concentrată de carne
  • 150 g roşii
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • rîntaş rece

 

Mod de preparare:

Alegem roşii proaspete sau luăm roşii din conserve şi le prăjim în unt. Adău­găm rîntaş rece şi zeamă de carne, con­centrată.

Lăsăm sosul să scadă pînă se îngroaşă ca o smîntînă subţire. Strecu­răm şi adăugăm piper.

Acest sos se serveşte la diferite frip­turi de carne, pasăre şi peşte, precum şi la unele mîncări de legume.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.