Sos de rosii cu smantana

Printeaza

Sos de rosii cu smantana

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Sos de rosii cu smantana

  • 50 g făină
  • 25 g unt
  • 2-1/2 ceşti zeamă de carne
  • 100 g bulion de roşii
  • 50 g smîntînă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pregătim un rîntaş roşu, adău­găm bulion de roşii şi prăjim bine. Tur­năm smîntînă, amestecăm şi stingem cu zeamă de carne, clocotită.

Scădem sosul pînă se îngroaşă, îl strecurăm, adăugăm după gust sare, piper şi zeamă de lămîie.

Acest sos se serveşte la diferite frip­turi de carne, la mîncări de legume, varză umplută, dovlecei, pătlăgele vinete etc.

1 comentariu

  1. Interesanta reteta de sos.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.