Sos de rosii in stil italian cu oregano, maghiran si cimbru

Printeaza

Sos de rosii in stil italian cu oregano, maghiran si cimbru din: roşii coapte, roşii uscate la soare, usturoi, ulei de măsline presat la rece, amestec de oregano, măghiran, cimbru (verde sau uscat), piper, sare.

Ingrediente:Sos de rosii in stil italian cu oregano, maghiran si cimbru

  • 4 roşii coapte
  • 2-3 roşii uscate la soare
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline presat la rece
  • 2 linguriţe amestec de oregano, măghiran, cimbru (verde sau uscat)
  • piper
  • sare

 

 

Mod e preparare:

Hidratezi roşiile uscate timp de 30 de minute în apă cât să le acopere.

Torni roşiile hidratate împreună cu apa în robotul de bucătărie, apoi adaugi celelalte ingrediente.

Obţii un sos aromat, pe care-l foloseşti la salate sau paste.

Sos de rosii in stil italian cu oregano, maghiran si cimbru

Sos de rosii in stil italian cu oregano, maghiran si cimbru

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.