Sos de rosii cu usturoi

Printeaza

Sos de rosii cu usturoi din: rosii, unt, zahar, telina, sare, usturoi.

Ingrediente:

  • 500 g roşii
  • 1 lingură unt proaspăt
  • 1 linguriţă zahăr
  • 1 frunză ţelină
  • sare
  • 3-4 căţei usturoi

 

Mod de preparare:

Sos de rosii cu usturoi: Roşiile se taie şi se pun la fiert în apă cu puţină sare.

trec prin sită pentru a se elimina pieliţele şi seminţele, se adaugă zahărul şi frunza de ţelină şi se pune totul la fiert, până ce se îngroaşă atât cât trebuie.

 

 

Savurati!

 

 

 

 

Ceaiul Yunnan: Eleganța și Profunzimea Ceaiurilor Chinezești

Ceaiul Yunnan: Eleganța și Profunzimea Ceaiurilor Chinezești – cunoscut pentru aroma sa bogată și gustul său complex, este unul dintre cele mai apreciate ceaiuri negre și Pu-erh din China. Provenind din provincia Yunnan, acest ceai are o istorie lungă și fascinantă. Istoria Ceaiului Yunnan Ceaiul Yunnan își are originile în provincia Yunnan din sud-vestul Chinei, […]

Paine de Secară cu miere și nuci

Paine de Secară cu miere și nuci – Deliciul sănătos și hrănitor – este o rețetă sănătoasă și hrănitoare, perfectă pentru micul dejun sau o gustare rapidă. Secara, cunoscută pentru beneficiile sale pentru sănătate, este bogată în fibre și minerale, iar combinarea acesteia cu miere și nuci adaugă un plus de savoare și textură. Mierea […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.