Sos rosu cu bulion, vin alb si cimbru

Printeaza

Sos rosu cu bulion, vin alb si cimbru din: bulion, boia dulce, vin alb, cimbru, ulei, piper, zahar, sare.

 

Ingrediente:

  • 500 ml bulion
  • 1 linguriţă boia dulce
  • 1 ceapă
  • 50 ml vin alb
  • 1 linguriţă cimbru
  • 1 lingură ulei
  • piper
  • 1 linguri­ţă zahăr
  • sare

Mod de preparare:

Sos rosu cu bulion, vin alb si cimbru: Cureţi şi tai fin ceapa, o căleşti în puţin ulei,, apoi adaugi bulionul. Laşi 2 minute şi torni vinul.

Sărezi şi piperezi, presari boiaua şi cim­brul şi laşi să fiarbă la foc mic.

Spre sfârşit pui zahărul. Laşi încă 10 minute şi iei de pe foc.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.