Sos rosu cu bulion, vin alb si cimbru
PrinteazaSos rosu cu bulion, vin alb si cimbru din: bulion, boia dulce, vin alb, cimbru, ulei, piper, zahar, sare.
Ingrediente:
- 500 ml bulion
- 1 linguriţă boia dulce
- 1 ceapă
- 50 ml vin alb
- 1 linguriţă cimbru
- 1 lingură ulei
- piper
- 1 linguriţă zahăr
- sare
Mod de preparare:
Sos rosu cu bulion, vin alb si cimbru: Cureţi şi tai fin ceapa, o căleşti în puţin ulei,, apoi adaugi bulionul. Laşi 2 minute şi torni vinul.
Sărezi şi piperezi, presari boiaua şi cimbrul şi laşi să fiarbă la foc mic.
Spre sfârşit pui zahărul. Laşi încă 10 minute şi iei de pe foc.
Pofta buna!